Servicii
Recomandari
Sfaturi utile
Noutati
Yahoo   Facebook

Buget

          Planificarea timpului este la fel de importanta ca si planificarea bugetului, acestea fiind lucrurile cu care ar trebui sa incepeti totul. Trebuie sa fiti foarte atenti, pentru a nu scapa din vedere nici un detaliu, si la sfarsit sa va dati seama ca ati depasit cu mult bugetul propus. Bugetul se stabileste la inceput, dupa ce stiti aproximativ cati invitati veti avea si ce doriti sa le oferiti. Indicat este ca, pe langa suma propusa, sa va mai luati o marja, de care s-ar puea sa aveti nevoie.
          Pe parcursul timpului, vor aparea multe cheltuieli neprevazute, taxe despre care nu stiati, obiecte care doriti neaparat sa le aveti si, in final, nu veti reusi sa aveti o evidenta clara a sumei cheltuite. De asemenea, veti avea de ales intre multe oferte, cu preturi diferite; incercati sa nu ezitati prea mult, daca gasiti ceva ce va place si se incadreaza in suma stabilita, cumparati acel lucru sau semnati un angajament cu prestatorul de servicii, chiar daca sunteti constient ca este posibil sa gasiti ceva mai ieftin. Acest lucru va face sa pierdeti mai putin timp si este mult mai eficient.
          Nu lasati insa toate micile probleme care apar sa umbreasca bucuria evenimentului unic care urmeaza sa vi se intample. Pentru a nu lasa acest aspect la voia intamplarii, va propunem o lista cu lucrurile si serviciile pe care trebuie sa le cumparati; nu trebuie decat sa stabiliti in ce suma trebuie sa se incadreze fiecare si sa o respectati. In acest fel, va veti putea concentra la alte lucruri care necesita toata atentia dvs.

  • Descarca formularul de calcul al bugetului de aici