Servicii
Recomandari
Sfaturi utile
Noutati
Yahoo   Facebook

Planificarea timpului

            Ai primit inelul de logodnă şi ai spus "Da!" - cam aşa începe "nebunia" nunţii. Ce urmeaza? Trebuie să calculezi bugetul, să cauţi un local, să-ţi alegi rochia, să trimiţi invitaţii... practic, să-ţi planifici nunta de la A la Z. Organizarea unei nunti este un proces complex, care va implica in multe proiecte, alegeri de facut, planificari, si nu putine cupluri aleg sa faca asta singuri, pentru a fi siguri ca totul iese asa cum isi doresc. De aceea, totul trebuie pregatit din timp, in cel mai mic detaliu, pentru a fi siguri ca nu uitati nimic si totul va iesi asa cum ati visat.
            Aveti de ales o multime de lucruri, cum ar fi restaurantul, decoratiunile, fotograful, tinutele pentru nunta, si, pentru a hotari ce vi se potriveste cel mai bine este indicat sa consultati mai multe oferte. In momentul in care gasiti ceva pe placul dvs, nu ezitati, si semnati un contract pentru respectivul serviciu, pentru a fi sigur ca va veti putea bucura de el la nunta. Nu riscati ca, pana va hotarati, si mai stati pe ganduri intre alte oferte, cea spre care inclinati sa nu mai fie valabila.
             Pentru a va ajuta, va punem la dispozitie un ghid practic, care va spune pas cu pas ce trebuie sa faceti; respectati perioadele de timp, taiati de pe lista ce rezolvati si bucurati-va de a fi tot mai aproape de marele eveniment. Chiar daca totul pare complicat si credeti ca nu veti reusi sa terminati la timp, ganditi-va ca doar prin calm si organizare veti putea duce la capat cu succes planificarea propriei nunti.
            Bineinteles, exista o alternativa mult mai simpla si mai comoda la toata aceasta nebunie, si anume o agentie full-service, care se va ocupa de organizarea nuntii dvs, in cel mai mic detaliu. Nu uitati ca majoritatea agentiilor au o bogata experienta, si pot veni cu sfaturi utile, idei noi si solutii avantajoase, asa ca tot ce va ramane de facut e sa-i gasiti pe cei potriviti. Asigurati-va ca reprezentantii agentiei sunt pe aceeasi lungime de unda cu dvs, va inteleg dorintele si va propun serviciile pe care le doriti. Aveti incredere in ei, si cu siguranta veti trece de acest eveniment important in cel mai placut mod posibil.

GHID PRACTIC