Servicii
Recomandari
Sfaturi utile
Noutati
Yahoo   Facebook

Restaurante

            Locatia petrecerii este foarte importanta, fiind locul de unde se pastreaza cele mai multe amintiri din ziua nuntii, si unde se sarbatoreste cu adevarat acest eveniment. Si pentru ca vreti sa va oferiti atat dvs, cat si invitatilor, o petrecere de neuitat, trebuie sa alegeti cu atentie locatia.
            Pentru a gasi restaurantul potrivit, trebuie tinut cont de cateva aspecte, cum ar fi numarul de invitati, compartimentarea spatiului, dispunerea meselor, cat de racoros sau luminos este, culorile predominante, etc. Daca aveti in minte un anumit stil al nuntii, tineti cont de el in alegerea locatiei; de exemplu, daca doriti o nunta eleganta, nu veti alege un restaurant rustic, si invers. De asemenea, consultarea cu echipa de decoratori este indicata, deoarece ei va vor sfatui asupra decoratiunilor la care se preteaza spatiul respectiv.
            Odata gasit restaurantul, discutati cu seful de sala despre rezervare, avans, meniuri, etc. Aflati daca va pot oferi si bauturile sau tortul miresei, daca invitatii vor avea locuri de parcare, daca exista taxe suplimentare sau ce alte servicii mai ofera. Stabilite si aceste detalii, nu va mai ramane decat sa-l personalizati pentru petrecerea dvs, decorandu-l asa cum doriti, si sa va bucurati de o petrecere pe cinste.
            Locatia recomandata de noi este situata in partea de nord a capitalei si este recomandata pentru nunti, botezuri, aniversari,petreceri corporate. Spatiul dispune de o capacitate de pana la 200 de persoane si ofera multiple moduri de amenajare si decorare.

 

 Galerie