Make-up

Make-up by Roxana Ciotirnel
Machiajul este urmatorul detaliu ca importanta dupa rochia de mireasa. Dupa ce tinuta a fost aleasa, machiajul este cel care te poate face sa te simti exact asa cum iti doresti sa fii: frumoasa!
Roxana Ciotirnel, makeup artist-ul nostru nu doar ca stie cum sa iti indeplineasca aceasta dorinta, dar te va suprinde prin jocul de umbre si culori, prin finetea detaliilor, reusind sa iti evidentieze frumusetea naturala, fara a-ti incarca insa tenul. Produsele de inalta calitate utilizate din gama MAC Cosmetics, dar mai ales indemanarea dobandita la cursurile de makeup ale scolii Kruger reprezinta ingredientele ce au ajutat-o pe Roxana sa devina un profesionist desavarsit. Alaturi de ea, vei putea cunoaste intreaga noastra echipa de makeup artisti, care iti vor sta la dispozitie cu sfaturi, in cazul in care nu te poti decide asupra machiajului din ziua cea mai importanta din viata ta. Indiferent de eveniment noi avem idei pentru tine. Trebuie doar sa te relaxezi si sa ne spui cum iti doresti sa arati! De restul ne ocupam noi!
Chiar daca pregatirile de nunta reprezinta o grija in plus pe langa emotiile evenimentului pentru tine, noi vom avea grija sa te rasfatam si sa iti usuram alegerile cu ajutorul echipei noastre.

Cere oferta